torstai 27. syyskuuta 2012

kattolyhdyn panelointia

Syksy sitten saapuu oikein supervauhtia. Täällä on satanut lähes joka päivä. Me koitetaan nyt kuitenkin tehdä ulkoa talo niin valmiiksi kuin mahdollista, ennenkuin siirrytään sisähommiin. Maalaushommat taitaa olla tältä "kesältä" tehty, kun ei nuo ilmat näköjään enää suosi. Ruokailuerkkerin puoleisen päädyn maalaus jäänee siis ensi keväälle. Pihantäyttöjä joutuu nimittäin tehdä myös ennenkuin tuo nosturivanhus voidaan sille puolen taloa viedä. 

Ollaan kuitenkin saatu paneloitua julkisivu. Kattolyhtyjen "kyljet" tehtiin kasetteina, mutta niitä ei ole vielä kiinnitetty, mutta ovat nyt kunnolla maalattu sisätiloissa. Ei tarvitse sitten mennä heilumaan maalisudin kanssa tuon katon päälle. Myöskin räystään aluslaudat on kiinnitetty päälappeen alla julkisivussa. Mahtavaa kun tuo panelointi tekee talosta niin paljon valmiimman näköisen. 

Ikkunapellit on tilattu, ja niitä aletaan miehen kanssa laittaa ehkäpä jo huomenna. 


huomatkaa vasemmalla upea ränninkorvike (rakennusteline valuttaa sadeveden panelointiin)

eikö ole upeat väliaikaiset ikkunapellit? :)

pääoven vierusikkunoihinkin saatiin viimein niistä uupuneet "ristikot"ruokailuerkkerin kattoa vanhempien makuuhuoneen ikkunasta


2 kommenttia:

  1. Kiva löytää taas uusi blogi. Jään mielelläni seuraamaan teidän urakkaa, koska oma jossain vaiheessa edessä, se nyt suunnitelmissa. :)

    VastaaPoista