maanantai 11. maaliskuuta 2013

kuvakooste talolta

Eli KAIKKI väliseinät on vihdoin pystyssä, muutamasta puuttuu levy, mutta muuten on seinät valmiit. Pojan huoneeseen tuli aika mahtipontinen kotelo piipun kylkeen, kun ilmastointi- ja radonputki piti saada piiloon. No kai yksi iso kotelo on kivempi kuin kolme pientä vieretysten. Vaatekaapillekin jäi tilaa... väliin mahtuu 80 cm leveä ja 60 cm syvä kaappi.

Sähkötyötkin alkaa olla paketissa... Eli kohta päästään ihan oikeasti tekemään pintoja. Ainiin, olishan vielä yhet vaivaset yläkerran lattialämmitysputket kavereineen asentamatta, ja takkakin muuraamatta, mutta ehkäpä nekin pian saadaan tehtyä. Kevätaurinko tulvii taloon sisälle, siitä jos mistä saa hyvää rakennustarmoa.
3 kommenttia:

 1. Hei!

  Hienolta näyttää, kateellisena kuvia katselen sillä meillä vasta alettiin tontilla kaivamaan.. Yksitasoinen Aurora tulossa :) Ja vau, mikä mäntymaisema!!

  Eksyin joskus tänne blogiiisi kun googlettelin Kannustaloa rakentavia.. Selasin kaikki postaukset! Mielenkiinnosta kysyisin teidän keittiön hinta-arvioita? Me just kilpailutetaan keittiötä ym. kalusteita (juu ollaan ajoissa:) ja viimesimmät vaihtoehdot on Topi-keittiöt tai just Kvik..

  Tsemppiä rakentamiseen!

  T.Milla

  VastaaPoista
 2. Meidän kohdalla Topi-keittiöt jäi kakkoseksi, koska hinta olisi ollut useamman tuhannen enemmän.

  Tsemppiä teillekin rakennusprojektiin! :)

  VastaaPoista
 3. hyvältä näyttää! ja ihana tuo kevätaurinko on täälläkin :)

  VastaaPoista