perjantai 3. toukokuuta 2013

seinänvierusvalu

Meillehän tuli lattiavalu ennen Kannustalon elementtien asennusta. Tästä syystä lattian ja sokkelin välissä oli normaalia suurempi vako. Elementin alareunasta roikkuva höyrynsulkumuovi olisi limitetty lattiavalun alle, jos lattiavalu olisi tullut vasta elementtiasennuksen jälkeen. Tässä toisessa tapauksessa höyrynsulku limittyy nyt tämän uuden minilattiavalun alle. Laitettiin tota "retkipatjaa" seinän vierelle, jotta lattiavalu ei osu elementin alapuuhun.

Kuten yhdestä kuvasta saattaa huomata, on seinien kittaus aloitettu, ja olohuoneen nurkka on saanut jo pintaansa pohjamaalia. Pohjamaalina Tikkurilan Siroplast 2. Alakerrassa oleviin "muutamiin" ulkonurkkiin laitamme Gyprocin metallivahvisteista ulkokulmanauhaa.

Takankin mies on muurannut valmiiksi ja pian se saa pintaansa mattavalkoiset 300x600 kaakelit :)

Tekninen tila on pintamaalissa. Pintamaalina Tikkurilan Siroplast 20. Sinne mies askarteli jo korokevalun, joka on vielä muotissaan. Kunhan se saadaan purettua, niin voidaan aloittaa laattahommat. Eli teknisen tilan lattia on laatoitettava, jotta voidaan lähteä maalämpöpumppukaupoille.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti