lauantai 8. kesäkuuta 2013

perinnelankkuja

Sään suosiessa on PAKKO jatkaa töitä talon ulkopuolella. (ja huilata sisähommista...)

Meiltä puuttuu vielä kaikki Kannustalon koristelaudat, kuten esimerkiksi ikkunoista kaikki vuorilaudat ja talon nurkkalaudat. Olemme maalanneet kaikki mahdolliset laudat ennen kiinnittämistä ensin Tikkurilan Primerilla ja sitten kertaalleen Ultra Luxilla. Ja sitten kun laudat ovat kiinnitetty paikoilleen, olemme maalanneet vielä kerran Ultra Luxilla. Niin paitsi tuota julkisivun panelia emme maalanneet kuin Primerilla ennen kiinnitystä, jotta "menisi ponttiin" helpommin.

Toivottavasti tämä monimutkainen maalaustyyli kiittää tekijäänsä, eikä talon uudelleen maalausta tarvitse suorittaa vielä moniin vuosiin. :)

Mies on paneloinut talon takajulkisivua yläkerran osalta. Tänään aloitettiin kiinnittelemään yhdessä perinnelankkuja. Nekin maalattiin huolella ennen kiinnitystä. Aivan ihanat nuo lankut ovat paikoillaan vaikkakin vielä keskeneräiset, mutta heti tuli talolle sellaista arvokasta ryhtiä :)

Miehen vanhemmille suurkiitos avusta, sillä saatiin olla talolla tänään koko perheen voimin.
perinnelankku tukipuun ja pellin kera

huom! pelti on vielä irti ja ei siksi oikein istu...


ihanasti tv-antennin sähköjohdot roikkuu tuolla ylhäällä :Danoppi aloitti maalauksen ohella koristekivien "keräilyn"... Kiitos :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti