keskiviikko 14. elokuuta 2013

Kattoturvatuotteet

Ollaan asennettu miehen kanssa kattoturvatuotteet. Valmistaja on pisko ja sävy seinillä RR20 (valkoinen) ja katolla RR33 (musta).
Ikkunoiden vuorilaudat puuttuu edelleen, pitäisi maalata ne ennen kiinnitystä... Yksi pitkä lauta on "hollilla", jottei kiinnitetty valkoista pitkää tikasta väärään kohtaan :)

Takajulkisivu on panelointien osalta melkein valmis, ainoastaan kattolyhdyn toiselta puolelta uupuu "kasetti". Kiinnittämistä estää ampiaispesä :/
Kattolyhdystä uupuu myös räystäslaudat, toivottavasti viikonloppuna sää suosii, niin saadaan sekin homma päätökseen.


Etuterassi näyttää tällä hetkellä tältä, seuraavaksi vuorossa räystäslaudat, jotka aion maalata ennen kiinnitystä. Mikään ei ole niin hirveää kuin maalata kattoa!!!!!
Pilarien alapäät maalattu, jotteivat myöhemmin ime vettä, kun kuitenkin lattialautojen ja pilarin verhouksen väliin jää tuuletusrako. En myöskään halua että puunväri näkyy. Vaikka eihän se tuuletusrako ole kuin sentin verran, mutta silti :)


Etupuolen kattolyhty lähempää. 
Puuttuu kaikki koristelaudat ja nurkkalaudat, mutta on jo pintamaalissa :)


Keittiö ja kodinhoitohuoneen kalusteet saapuu viiden viikon päästä, ja sitä ennen miehen olisi laatoitettava ainakin keittiön lattia, kodinhoitohuoneen seinät ja lattia, ja teknisentilan lattia. 
Taitaa tulla hoppu...

2 kommenttia:

 1. Vautsi vau, teillähän ollaan jo hyvällä mallilla!

  Minä maalasin terassien sisäkatot kahteen kertaan paikoillaan ja se oli talon rakentamisen karmivin vaihe. Olette kaukaa viisaita, kun maalatte ne maahan päin :-)

  Kiva kun jaksat päivitellä kuulumisia!

  P.S. Ota tuo kommenttilomakkeen varmistuskysely mikälie pois. Se on rasittava ja oon monta kertaa jättänyt sen takia kommentoimatta kun en ikinä saa selvää mitä niissä lukee..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään oltiin sentään sisällä hommissa, kun satoi aivan kun olis saavista kaatanut, että kai ne sisähommatkin joskus valmistuu ja päästään muuttamaan uuteen kotiin.

   Mä en edes tiennyt että mulla oli sellainen varmistuskysely päällä, nyt se on poistettu käytöstä, kiitos kun vinkkasit :)ja kiitos kommentistasi :)

   Poista