maanantai 10. helmikuuta 2014

meillä on wc

Se valmistui sittenkin ensimmäisenä. Alakerran vessa siis. Se on ihan mieletön tunne, kun jotain, edes jotain,tulee ihan valmiiksi. No niin no, puuttuu tuoltakin vielä hana, pyyhekoukut, wc-paperiteline ja ovi. Mutta kuitenkin.

Materiaaleista sen verran, että seinäkaakelit ovat starkin valikoimasta 25x40 kiiltävän valkoiset. Saumakoko 2 mm. Saumausaineena valkoinen ARDEX FG flex.
Lattialaatat taas ovat RTV:n 4,8cmx4,8 cm musta himmeäkiiltoinen mosaiikki. Saumoissa on weberin musta deco. Kalusteet on kvikin mano korkeakiiltoisena. Allaskaappi on 80 cm leveä ja korkea kaappi on 40 cm leveä. Wc-istuin on IDO seven D10 slow close kannella. Hanaksi tulee Oras cubista. Niin ja kattopanelit Kannustalolta, eli ne on aurora-panelit.

Tässä kuvia vessasta ja tunnelmia muutenkin menneiltä viikoilta.

Pian on kevät!
10 kommenttia:

 1. Onnittelut vessasta! Hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
 2. Hieno vessa kokonaisuudessaan :) Onnea ekasta valmiista kohteesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti saadaan pian jotain muutakin valmiiksi asti. ;)

   Poista
 3. Hej. Jag surffade runt på renoveringsbloggar och hittade hit. Jättefint hus ni bygger! Mina barn är småkusiner med Daniel, vi träffades en gång vid Vikings villa :) Vi har just börjat renovera och vill gärna veta om detta är kaklet ni valt 12,90/m2 http://verkkokauppa.starkki.fi/fi/seinalaatta--valkoinen--kiilt%C3%A4v%C3%A4--25x40cm-pakkauksessa-1-00-m%C2%B2-myyd%C3%A4%C3%A4n-t%C3%A4ysin
  Hälsn, Ulrika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hej. Tack Ulrika. Vad roligt att du hittade hit. Jag tror att den där är samma kaklen som vi har. Vi betalade 10,90 per m2. Kvaliten har varit riktigt bra fast priset är ganska lågt. Lycka till renoveringen! :)

   Poista
 4. Wau. Kyll Se siitä. Kohta teill on valmista kaikin puolin! Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos. Joo toivotaan todella, ettei enää menis niin kauaa. :)

   Poista
 5. Suurin piirtein samassa vaiheessa olevana Kannustalon rakentajana tiedän niiiin ton tunteen kun joku on valmista!!
  Uskomatonta ja palkitsevaa :)
  Meillä on melkein samanlainen lattialaatta (Vehoniemen valikoimasta) ja olen siihen super tyytyväinen! Sauma-aine meni vähän pieleen, tai meillä oli antrasiitin väristä sauma-ainetta niin paljon jäljellä että oli pakko laittaa sitä (lue: budjetti niin tiukoilla..) ja näyttää valitettavan vaaleanharmaalta sauma kun itse laatta on niin sysimusta.. Mutta antaa hienon kontrastin valkoiselle!

  Meillä kytkettiin tällä viikolla sähköt, niin hassua kun raksalla/spoteissa on valot! Puoli-iltaa meni ihmetellessä ja katkasijaa rämpyttäessä ;)

  Tsempit loppurutistukseen!

  T. E

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommentistasi. On tämä vaan ihana vaihe, ja odotan todella, että mekin saamme noihin spotteihin valot, sillä alkaa pikkuhiljaa tympiä tuo teollisuusvalaisimien kirkkaus. Tsemppiä vielä teillekin. :)

  VastaaPoista