torstai 10. huhtikuuta 2014

tilannekatsaus

Tämä saa nyt olla vain tilannekatsaus huhtikuun alkuun. Mies laatoittaa parhaillaan alakerran kylpyhuoneen seiniä. Sitten puuttuu enää sinne ja saunaan lattia. Niin ja tietty eteisen ja kirjaston lattialaatat (ja kirjaston seinien pintatyöt). Mulla on työn alla tuo porrasaukko. Eli seinien tasoitus ja pohjamaalaus, tapetointi (lasikuitutapetti) ja pintamaalaus. Mitäs sitten vielä uupuu, hmm no ainakin yläkerrasta kattopaneleita ja laminaatit. Ja alakerrasta melkein kaikki kattopanelit. Väliovet on tilattu tänään ja ne saapuvat kesäkuun alussa. Meille tulee väliovet Kannustalon kautta. Valitsimme Matti-oven valikoimasta massiivipuiset Rumba ovet. Kirjaston ovi tulee olemaan lasinen ja sen mallin nimi on baletti. kodinhoitohuoneen ja kylpyhuoneen väliin tulee arki spa ovi (maitolasinen). Porrastoimitus on myös varattu. Alustavasti portaat tulevat meille juhannusviikolla. Ne valmistaa westwood ja nekinotimme siis Kannustalon kautta.

laatat 30x60 cm

sauna vaiheessa

ja ulkona riittäis kans puuhaa :) onneks talo on kauttaaltaan pintamaalissa!!


2 kommenttia:

  1. Toi on kyllä iso plussa että talo on jo ulkoa kokonaan pintamaalissa! Maalaamisessa on hirmuinen homma loppujen lopuksi! T. nimimerkki maalaaminen tuntuu jatkuvan ja jatkuvan aina vaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, tietysti meillä on vielä kaikki koristelaudat maalamatta ja kiinnittämättä, mutta jotenkin koen että pahin olisi nyt takana. Kyllä viime kesän lopulla vähän jännitti kun roikuin nosturin korissa maalaten noita ruokailuerkkerin puoleisia päälappeen räystäslautoja. ;)

      Poista