torstai 2. tammikuuta 2014

uuteen vuoteen

Ensinnäkin voin iloiten kertoa, että me muutetaan TÄNÄ vuonna. Ajankohta on vielä ihan hakusessa, mutta toivotaan, että ennen kesää ollaan uudessa kodissa.

Mies sai uudenvuodenaattona takan valmiiksi. Takan mies muurasi jo keväällä, (postaus täällä) mutta sen pinnoitusta olimme lykänneet. Nyt se on kuitenkin kaakeloitu, saumattu ja luukkukin pääsi paikoilleen.

Takka on siis Linnatulen Anna. Neljä lisäkerrosta siihen otimme, yksi luukun alapuolella ja toiset yläpuolella. Pintamateriaali on matta valkoinen 30x60 laatta. Sauma weberin valkoinen (joka on hieman harmahtava).
Luukku on Narvin Aito satiinikromiluukku. Takan korkeus 205 cm. Huonekorkeus meillä 2,8 m.

Tämän viikon lopulla mies jatkaa lattian laatoitusta olohuoneen osalta, sillä ihan pian saamme kattopanelit (Kannustalon Aurora-panelit) talolle, joten niille tulee olla laskupaikka valmiina. :)

Takan ja lattian välisen sauman teemme silikonilla, samoin tuon piipun ja lattian väliin tulee vain silikoni.

Tämmöstä siis tänne meille. Vuosi vaihtui talonrakennuksen merkeissä.












4 kommenttia:

  1. Kaunis takka, meilläkin on Linnatulen takka, mutta Johannes malli. Samat paneelitkin meillä mitä teillä ja olikin laittaminen huoh, ei mikään pikkuhomma. Ihanaa alkanutta vuotta teille ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja samoin teille ihanaa uutta vuotta! Joo, innolla odotellaan sitä panelirumbaa... saattaa vähän hartiat olla hellänä :D

      Poista