tiistai 28. huhtikuuta 2015

Eteisen toimivuudesta ja toimimattomuudesta


Jotkut rakentavat monta omakotitaloa ja toiset vain ehkä sen yhden. Me ollaan toivottavasti niitä, jotka rakentavat vain yhden, sillä tämä talo on tehty kokoajan sillä tarkoituksella, että me asuttaisiin täällä aina. Näin ollen kaikkia tiloja talossamme ei ole suunniteltu juuri tähän hetkeen (pikkulapsiarkeen) vaan ajatuksella, että talo on toimiva myös tulevaisuudessa.Meidän eteiseen astuttaessa on heti oikealla valkoiset portaat. Myös eteisvaatekaapille on ovelta matkaa jokunen metri. Lattia on mustaa laattaa, ja se on mielestäni aika helppohoitoinen. Ainoastaan kuraisella säällä sitä joutuu siivoilemaan useammin. Muuten riittää pelkkä imurointi (päivittäin). Oven edessä meillä on juuttimatto, ja se kerää aika hyvin hiekan, joka kenkien mukana tulee. Maton piti olla väliaikaisratkaisu, mutta ei ainakaan vielä ole löytynyt parempaa yksilöä sen tilalle.

Ei ole kenkätelinettä, eikä olla sitä kaivattu. Kengät säilytetään eteisvaatekaapin alaosassa.
Pojille on erikseen oma vaatekaappi, näin ollen heidän mahdollisesti pölyiset tai kuraiset ulkovaatteet eivät sotke meidän vanhempien ulkovaatteita.

Mielestäni eteinen saa olla avoin ja tilava, jossa vieraillakin on tilaa ottaa rauhassa takit pois yltään ja siirtyä sisälle taloon.


Hauskaa Vappuviikkoa! 

4 kommenttia: