keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

projekti - uusi ruokapöytä


Olimme ostaneet n. 5 vuotta sitten edelliseen asuntoomme uuden ruokapöydän sillä ajatuksella, että kun rakennamme omakotitalon, niin kyseinen pöytä muuttaa sinne mukanamme ja sopii kuin nenä päähän. No yllätys yllätys, näin ei sitten ollutkaan. Vanha pöytämme näytti tuskaisen kamalalta uudessa ruokailutilassamme. Ei auttanut muu kuin alkaa metsästämään uutta pöytää.

Vanha pöytä oli täällä uudessa kodissa käytössämme lopulta yli 5 kuukautta, Pääsiäisenä myin pöydän ja vanhat tuolit, ja sitten oltiinkin ilman ruokapöytää. Aika mielenkiintoista ja haastavaa pienten lasten kanssa.

No nyt pöytäkeissi on edennyt siihen pisteeseen, että meillä on uusi pöytä, joskin uudet tuolit ovat vielä osittain hakusessa.

Pöytä kasattiin Hayn valkoisista pukkijaloista ja sopivankokoiseksi sahatusta valkoisesta 18mm paksusta filmivanerilevystä. Pöytälevyn alle täytyy hankkia vielä poikittaistuet, jottei levy väänny kaarelle. Tuoleiksi tulee vanhoja 50-luvun pinnatuoleja mustaksi ja valkoiseksi maalattuna. Tällä hetkellä myös kaksi mustaa perusjakkaraa toimivat tuoleina pöydän ympärillä.


2 kommenttia: