torstai 17. syyskuuta 2015

Auroran julkisivua + muutama vinkki pistorasian sijoitteluun

Kattolyhtyjen koristeita lukuunottamatta kaikki koristelaudat ovat paikoillaan. Alla olevat kuvat on otettu elokuun puolivälissä, nyt kun katsoo ulos on kaikkialla on ihan keltaista tuon vehreyden sijaan.

Seinävalaisimet on tilattu clas ohlsonilta. Nordluxin Bell valaisin oli edullisempi vaihtoehto haaveilemmalleni Ketosen Lumo-valaisimelle. Meillä on valaisimissa led-polttimot.


Pilareita korostaa/valaisee räystäslautoihin upotetut led-spotit. Terassin katossa upotetut led-valot.

Pistorasia on sijoitettu pilarin kylkeen.Takapihalla villivadelmaa


Takaterassin kaide. Osat maalattiin kahteen kertaan ennen kiinnitystä.
Kannustalolta saatu joululahja viimeistelee Onnela-oven.


Ovikello on sijoitettu myös pilarin kylkeen.4 kommenttia:

 1. Ulos kun suunnittelee pistorasioita, niin hyvä vinkki on myös että laittaa joka sivulle :) Niitä kun nykyään noita jouluvaloja moni haluaa laittaa milloin minnekin puskaan ja kukkaruukkuun :) Niit on myöhemmin aika hankala lisätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet, tuskin niitä voi olla ainakaan liikaa. Me pysyttiin maltillisina ja näin ollen ulkopistorasioita on talossa ulkona viisi kappaletta. Etuterassilla symmetrisesti kaksi, siis kahdessa pilarissa. Samoin takaterassilla on molemmissa terassin päädyissä pilareiden kyljissä. Lisäksi parvekkeella on yksi.
   Meille tulee vielä erikseen tuohon pihaan autonlämmityspistoke, jossa kauko-ohjaus keittiöstä. Ja sen lisäksi tietenkin autotallin kylkeen tulee sekä normaalit että voimavirtapistokkeet.

   Poista
 2. Onpa hyvä idea laittaa pistorasiat pylväisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ovat vähän enemmän pois näkyviltä, mutta ihan yhtä saatavilla. :)

   Poista